Ejendomsservice   Frederiksbjerg

Vi servicerer Frederiksberg med alt inden for ejendomsservice

Står du og mangler en vicevært, eller leder du måske efter en ejendomsserviceudbyder? Hos Matthiesen Ejendomsservice står vi klar til at varetage opgaven, så du ikke skal bekymre dig om beskidte trapper, snavsede vinduer og græs, der skal slås.

At hyre en vicevært eller ejendomsserviceudbyder handler i høj grad om tillid – du og ejendommens beboere skal kunne regne med, at opgaverne bliver udført ordentligt og rettidigt. Matthiesen Ejendomsservice er en familieejet virksomhed, der i generationer har tilbudt ejendomsservice på Frederiksberg og i resten af hovedstadsområdet. Vi har stor erfaring inden for området, og vi løser alle opgaverne med omhyggelighed og et smil.

 

Vi står til rådighed døgnet rundt

Langt de fleste henvendelser og spørgsmål kan klares inden for vores normale telefontid fra 8 til 16. Uheld og skader lader sig dog ikke begrænse af hverken træffetider eller weekender, og derfor kan du få fat på os døgnet rundt, hvis det viser dig at være nødvendigt.

Ved akutte skader står vi klar til at rykke ud, så vi hurtigst muligt kan få styr på situationen. Ligger opgaven uden for vores kompetenceområder, samarbejder vi med en række håndværkere, der er eksperter inden for deres felt. Afhængig af skadens omfang og karakter, samt hvilken aftale I har med os, kan vi også vejlede og rådgive jer i kontakten med forsikringsselskabet.


Vi sørger for, at der er styr på alt det praktiske

Hos Matthiesen Ejendomsservice er ingen opgave for stor eller for lille, og vi varetager alt lige fra mindre handyman-opgaver til drift og vedligeholdelse af store dele af ejendomme. 

Viceværtservice

En dygtig og omhyggelig vicevært er essentiel for en ejendomsforenings ve og vel. Der er viceværten, der sørger for løbende at vedligeholde og rengøre ejendomme, så den til enhver tid fremstår i god stand. Vi har mange års erfaring som leverandører af viceværtservice, hvilket har rustet os til at klare opgaver inden for:

Her er hvad vi kan hjælpe dig med

Rengøring af trapper og opgange

Vedligeholdelse og pasning af gade- og gårdområder

Vinduespolering

Mindre reparationer

Kontakt med beboere

Og meget mere bl.a. Pasning af viceværts kontor og skadesvagt

Ejendomsservice  Ansat klipper hæk

Pasning og pleje af udendørsarealer

Grønne arealer er skønne at have til rådighed, men de kræver også meget arbejde at holde vedlige. Derfor tilbyder vi hjælp til fældning og beskæring af træer og buske samt jævnlig hækkeklipning og græsslåning.

Hjælp i vinterperioden

Isede fortove, glatte stier og tilsneede hoveddøre – i vinterperioden er der ofte behov for særlige ydelser i form af snerydning og saltning af fortov, gårdarealer og stier. Matthiesens Ejendomsservice kan varetage alle opgaverne.

Ekstra ydelser

Vi varetager også mange andre opgaver, herunder:

  • Vinduespolering
  • Flytterengøring og hovedrengøring
  • Bestilling af storskrald
  • Rydning af kælder- og loftsrum
  • Håndværkerrengøring
  • Bistand ifm. udarbejdelse af vedligeholdelsesrapporter

Vi løser mange forskellige opgaver for vores kunder, og det er ikke alle, der fremgår her. Skal du have løst nogle opgaver, som vi ikke har nævnt her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe, kender vi helt sikkert nogle, der kan.

En løsning, der passer præcis til dig

Forskellige boliger har forskellige behov. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov, uanset om du kontakter os på vegne af en andelsforening, ejerforening, udlejningsejendom eller som administrator af flere ejendomme.

Når vi servicerer din ejendom, bruger vi CleanManager til at registrere de opgaver, vi udfører. På den måde er det let og overskueligt for dig at følge med i, hvilke opgaver der skal løses, og hvornår de bliver udført.

Ring og få en snak

Overvejer du at lave en aftale med os? Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om dine behov og aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme og kigge på ejendommen. Når vi har besigtiget ejendommen, modtager du et tilbud på en serviceaftale, som du har mulighed for at gennemgå, inden vi indgår en aftale.

Ring til os eller send os en mail – vi glæder os til at høre fra dig!

Mangler du noget, som ikke er nævnt? Så kan vi sikkert stadig hjælpe dig.

Og kan vi ikke hjælpe dig selv, så kender vi med garanti nogen, der kan…

En kundes facade

Vi lever af loyale kunder

Det får vi kun ved at sætte en ære i at levere en høj grad af service og faglig stolthed i opgaveløsningen. Når vi laver en aftale, så overholder vi den. Det vil sige at vi kommer som aftalt og leverer en ydelse, der efter vores bedste overbevisning er fagligt korrekt og i henhold til aftalen. Hvis du ikke er tilfreds med det arbejde, vi har leveret, så kommer vi ud og laver det om, for en tilfreds kunde er det vigtigste for os.

Klar til en samtale? Så nemt er det…

1. Ring og få en snak

Ring til os for en samtale om dine ønsker og behov, så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor det kan passe dig, at vi kommer ud og ser på ejendommen.

2. Vi kommer ud og besigtiger

Vi gennemgår ejendommen med dig og aftaler hvilke ydelser du ønsker at have indeholdt i aftalen.

3. Du modtager tilbud på serviceaftale

I løbet af få dage, modtager du et tilbud på en serviceaftale fra os

Telefontider

Man-Fre / 08-16

Nødsituationer

24/7

© Matthiesen 2021