Vi er hovedstadens gladeste ejendomsplejere

Vi er specialister i at passe på din ejendom lige fra rengøringen og handyman-opgaver over vinterservice og til pasning af dine grønne arealer. Vi er altid tilgængelige og løser alle opgaver med et smil. Opstår der akutte skader, er vi der også til at hjælpe dig videre…

Kirketårn
Forskellige services
Facader og kundemøder

Det siger vores kunder

Når det kommer til ejendomsservice, er det vigtigste for mig, at jeg ikke skal bruge for meget tid på at følge op - og det har jeg altid fået opfyldt med Matthiesen.

— Anders, BM Byg

De er nemme at komme i kontakt med og meget løsningsorienterede. Vores kommunikation er både god og effektiv, og det betyder meget i hverdagen.

— Cecilie Dansberg, A/B Ny Ungarnsgade

Matthiesen er behagelige og nemme at kommunikere med, samtidig med at de udfører det aftalte arbejde. Jeg har altid været en tilfreds kunde.

— Peter Langebæk, E/F Ny Kongensgade 14

Lidt historie om os

Matthiesen pudsede sine første vinduer tilbage i studietiden i 1960’erne og siden 2010 har senior drevet Matthiesen sammen med sønnerne Morten og Lars, Matthiesen Ejendomsservice ApS har eksisteret siden 2019 hvor aktiviteterne for EJDA Administration og Matthiesen & Sønner blev samlet i et fælles selskab.

Byens tage
Ejendomsservice ansat der taler telefon

Vi står klar til at hjælpe dig, og besvarer telefonen 24/7

Når du har brug for os, er vi der døgnet rundt. Hvis uheldet er ude, kan du trygt regne med at vi træder til og kontakter din ejendoms faste håndværkere, og hvor de ikke kan løse problemet her og nu, har vi et stort netværk af fagligt dygtige folk, som kan træde til, så skaden ikke spreder sig.

750+

Tilfredse beboere

24/7

Tilgængelighed

10+

År i branchen

100%

Dedikerede

Vi elsker både vores arbejde og familien

I Matthisen er vi ikke bare som en familie – vi ER en familie. Det betyder, at vi ikke har en stor organisation med politik og interne udfordringer. Vi er først og fremmest en familievirksomhed, hvor vi hjælper hinanden i opgaveløsningen og i fællesskab arbejder med at gøre virksomheden til den bedst mulige samarbejdspartner for vores kunder. Vi går glade på arbejde, og når vi møder glade kunder i løbet af dagen, går vi også glade hjem fra arbejde.

Matthiesen Ejendomsservices team
cleanmanager2

Vi er digitale i opgaveløsningen og benytter CleanManager

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne følge med i hvornår opgaverne bliver løst og hvornår vi er på ejendommen. Derfor benytter vi CleanManager. Ejendommens serviceaftale bliver lagt ind i CleanManager og med et login, kan alle kunder gå ind og se tidsforbrug og udførte opgaver på netop deres ejendom. Det skaber overblik og tryghed.

Klar til en samtale? Så nemt er det…

1. Ring og få en snak

Ring til os for en samtale om dine ønsker og behov, så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor det kan passe dig, at vi kommer ud og ser på ejendommen.

2. Vi kommer ud og besigtiger

Vi gennemgår ejendommen med dig og aftaler hvilke ydelser du ønsker at have indeholdt i aftalen.

3. Du modtager tilbud på serviceaftale

I løbet af få dage, modtager du et tilbud på en serviceaftale fra os

Telefontider

Man-Fre / 08-16

Nødsituationer

24/7

© Matthiesen 2021