Vi tilbyder viceværtservice i København og resten af hovedstadsområdet

Kontakt os, og få et tilbud på viceværtservice i København

Mangler du en vicevært eller ejendomsserviceudbyder til din andelsforening, ejerforening eller udlejningsejendom? Så lad os overtage alt det praktiske omkring ejendommen. Hos Matthiesen Ejendomsservice tilbyder vi stabil og omhyggelig viceværtservice, og vi hjælper med en bred vifte af ejendomsserviceydelser – kort sagt en alt-i-én løsning til din ejendom.

Aftale om viceværtservice, der passer til jer

Når du laver en aftale om viceværtservice med os, får du en løsning, der indeholder lige præcis de ydelser, som du gerne vil have hjælp til. Det er naturligvis også helt op til dig, hvor tit vi skal komme. Nogle steder kommer vi en gang om ugen, andre hver 14. dag og nogle steder hver dag.

En aftale om viceværtservice omfatter gerne rengøring af for- og bagtrapper, renholdelse af gade og gård, snerydning og saltning, affaldshåndtering, vinduespudsning i opgangen, beboerkontakt, akutservice, tilsyn med ejendommen og mindre handyman-opgaver som fx småreparationer.

Hvis der hører udearealer til ejendommen, kan din aftale om viceværtservice naturligvis også indeholde services som græsslåning, fældning og beskæring af træer samt hækklipning.

Derudover tilbyder vi at assistere bestyrelsen i en andelsboligforening eller ejerforening, fx i forbindelse med håndværkere og forsikringsskader.

 

Her er hvad vi kan hjælpe dig med

Få en fast kontaktperson på alle dine ejendomme

Ejer du eller administrerer du flere ejendomme, tilbyder vi, at du får én fast kontaktperson hos os på alle ejendommene. Du kan også få faste statusmøder og hjælp i forbindelse med vedligeholdelsesrapporter, energimærker mv.

Træer, hæk og græs

Fældning og beskæring

Hækklipning

Græsslåning mv.

Sne og saltning

Rydning af sne

Saltning af fortov og stier mv.

Døgnservice / Vi svarer telefonen 24/7  

Vælger du vores akutservice, kan du ringe og få hjælp døgnet rundt alle ugens dage, hvis der opstår en akut skade på ejendommen. Vi assisterer med rekvirering af håndværkere og eventuel kontakt til forsikringsselskabet.

Ekstra ydelser

Rydning af kælder- og loftsrum

Bestilling af storskrald

Hovedrengøring

Håndværkerrensgøring

Flytterengøring

Vinduespolering — pudser både glaspartier og vinduer i alle højder og på alle typer af ejendomme

Priser for viceværtservice i København og resten af hovedstadsområdet

Prisen for vores viceværtservice afhænger af, hvor mange ydelser du ønsker, at vi skal stå for, og hvor tit vi skal komme på din ejendom. Hvis du ønsker at få et tilbud på viceværtservice, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt os, og få et tilbud på en serviceaftale

Følg let med i vores arbejde

Vi bruger CleanManager til at registrere de opgaver, der bliver udført på ejendommene. På den måde kan du som kunde altid logge ind og få et overblik over din aftale og følge med i, hvornår opgaverne bliver udført. I CleanManager kan du både se, hvilke opgaver der er blevet løst, hvornår der var nogen på ejendommen, og hvem der har været der. Du kan også indmelde ekstraopgaver.

Vi er altid tilgængelige

Matthiesen Ejendomsservice er en familievirksomhed, og vi er specialister i at passe på din ejendom. Som ejer af en ejendom, administrator eller bestyrelsesmedlem kan du komme i kontakt med os døgnet rundt. Vi er fleksible, og vi løser alle opgaver med et smil.

Læs mere om os

Mangler du noget, som ikke er nævnt? Så kan vi sikkert stadig hjælpe dig.

Og kan vi ikke hjælpe dig selv, så kender vi med garanti nogen, der kan…

En kundes facade

Vi lever af loyale kunder

Det får vi kun ved at sætte en ære i at levere en høj grad af service og faglig stolthed i opgaveløsningen. Når vi laver en aftale, så overholder vi den. Det vil sige at vi kommer som aftalt og leverer en ydelse, der efter vores bedste overbevisning er fagligt korrekt og i henhold til aftalen. Hvis du ikke er tilfreds med det arbejde, vi har leveret, så kommer vi ud og laver det om, for en tilfreds kunde er det vigtigste for os.

Klar til en samtale? Så nemt er det…

1. Ring og få en snak

Ring til os for en samtale om dine ønsker og behov, så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor det kan passe dig, at vi kommer ud og ser på ejendommen.

2. Vi kommer ud og besigtiger

Vi gennemgår ejendommen med dig og aftaler hvilke ydelser du ønsker at have indeholdt i aftalen.

3. Du modtager tilbud på serviceaftale

I løbet af få dage, modtager du et tilbud på en serviceaftale fra os

Telefontider

Man-Fre / 08-16

Nødsituationer

24/7

© Matthiesen 2021